dimarts, 23 de març del 2010

Patates a la Riojana

Doncs sí, també menjem altres coses, a part de dolços!!
Aquesta recepta l'he adaptat d'una del Karlos Arguiñano, i l'he fet a la meva manera a la thermomix.
Els ingredients són:
INGREDIENTS:
5 patates
1 xoriço
2 cebes
2 nyores
4 alls sense pelar
aigua
oli d'oliva
sal
2 fulles de llaurer
1 guindilla
PROCEDIMENT:
1. Pelar les cebes i posar-les al got de la thermomix amb 50ml d'oli. Triturar uns segons a velocitat 4, i programar 5 minuts, varoma velocitat 2.
2. Afegir-hi els alls, el llaurer, la guindilla, el xoriço tallat a trossets i les patates pelades i tallades a rodanxes fines. Cubrir-ho amb aigua i salpebar-ho. Programar 10 minuts, temperatura Varoma, velocitat cuchara, i gir a l'esquerra.
3. Mentrestant, retirar les llavors a les nyores, i posar-les a remull en un pot amb aigua calenta. Quan estiguin toves, deixar-les arrefredar, retirar la carn amb un ganivet i trinxar-ho.
4. Quan pari la thermomix, treure els alls i la guindilla, afegir-hi la carn de les nyores, i programar 2 minuts, temperatura varoma, velocitat cuchara, gir a l'esquerra.
5. Quan acabi, rectificar el punt de sal, i servir.


Evidentment, a l'igual que totes les receptes que es fan a la Thermomix, es poden fer sense. La original és aquesta. Espero que ho disfruteu!!


Ups! Al final ens ho hem cruspit abans de fer-li una foto!!! Bé, us aseguro que queda bo.

1 comentari:

  1. pues sí yo ví el final de la receta y tenia muy buena pinta....lo quiero probar la verdad...

    ResponElimina