dimarts, 4 d’octubre de 2011

Flam de formatge melmelada de gerds

-56822269506360D84Fa unes setmanes que vaig provar de fer el flam de formatge, i va quedar realment boníssim (i això que no porta xocolata!!!). Us deixo la recepta perquè sé que molts l’esteu esperant. És ben senzill de fer (de debò, i sense Thermomix!) i surten unes vuit racions.

 

INGREDIENTS

500ml de nata

1 pot de Philadelphia

170 gr de sucre

500ml de llet

2 sobres de cuajada

Melmelada de gerds

 

PROCEDIMENT:

 

1. Posar tots els ingredients en un bol i barrejar-ho bé amb la batidora elèctrica.

2. Posar la mescla en un pot al foc i escalfar-ho fins que arrenqui al bull. No s’ha de deixar de moure mentres s’escalfa.

3. Un cop arrenqui a bullir, treure-ho del foc, i deixar-ho refredar una mica.

4. Posar una mica de melmelada de gerds en el fons del recipient on es vulgui servir.

5. Omplir-ho amb el flam que hem preparat. Decorar-ho amb sirop de maduixa.

4 comentaris:

  1. Mmmmmmmmmmmm!!!!!! en cuanto pueda lo hago. Menuda pinta que tiene y encima estoy esperando para cenar.
    Besitos

    ResponElimina
  2. Silvia estaba buenísimo cuando me diste a probar!!!! pero qué es mermelada de gerds???
    por cierto soy Ana maría, es que para poderte poner un comentario sólo sé ponerlo con la opción de "Anònim" jejeje

    ResponElimina
  3. Jajaja!!! Quin susto, Ana!! Pensava jo, a quin anònim li he donat jo a provar aquest postre?!?!? Jajaja!!!

    Els gerds en castellà són frambuesas!! Però amb maduixa, nabius (arándanos) o fruits del bosc també queda bé!

    ResponElimina