divendres, 6 de gener de 2012

Empanada d’espinacs i formatge de cabra

1a setmana de Gener de 2012 005

INGREDIENTS

2 masses de pasta de full

3 cebes tendres

1 paquet d’espinacs congelats (400gr)

1 paquet de formatge mozzarella

1 rodanxa generosa de formatge de cabra

2 ous

Panses de corint

 

PROCEDIMENT

Tallar les cebes tendres a trossets i sofregir-les en una paella amb una mica d’oli.

Mentres, posar una cassola al foc amb una mica d’aigua i bullir-hi els espincas congelats, durant uns cinc minuts.

Un cop escorreguts, abocar-los a la paella amb la ceba tendra fregideta.

Tallar el formatge mozzarella i el formatge de cabra a daus  i afegir-ho als espinacs, juntament amb dos ous batuts i unes quantes panses. Remoure-ho tot junt uns cinc minuts. I reservar.1a setmana de Gener de 2012 003

Estendre la massa de pasta de full i posar-hi a sobre el farcit d’espinacs i formatge de cabra.

Tapar-ho amb l’altra massa de pasta de full, ajuntant les vores, fer-li uns quadrats amb un ganivet, i pintar-ho amb una mica d’ou batut.

 1a setmana de Gener de 2012 004

Fornejar-ho a 180º durant uns 20 minuts o fins que estigui daurada.

1a setmana de Gener de 2012 006

2 comentaris:

  1. Hola Sílvia! si, gairebé el mateix nom, i igual significat!!! tenim tota la raó, no? Provaré un dia l'empanada aquesta, mira que els espinacs m'agraden molt, però així no els he fet mai! Ja ens anirem comentatn, bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Hola Teresa! Doncs sí!! I quina coincidencia, oi?
    Encantada de tenir-te per aquí.
    Jo també li faré una ullada al teu blog, que pel que he vist, el tens més actiu que el meu, jeje!!!

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina