Hem decidit fer unes postre ben bones que es diuen Delicies de Xocolata! La nostra inspiració ha estat un llibre de receptes per a nens que es diu “Manos a la obra” i que té un munt de receptes senzilles per fer amb els nens, i sobretot ple de fotografies d’allò més inspiradores!
DELICIES DE XOCOLATA
Aquí unes quantes fotos del procés, i el procediment:
INGREDIENTS:
100 gr de mantega a temperatura ambient
50 gr de sucre
2 cullerades de cacao pur en pols
150 gr de farina
mig sobre de llevat
PER AL FARCIT:
50 gr de mantega a temperatura ambient
100 gr de sucre glasé
Unes gotes de colorant alimentari
PROCEDIMENT:
1. Encendre el forn a 180º.
2. Posar en un bol gran la mantega i el sucre, batre-ho amb una cullera de fusta fins que quedi una massa lleugera i esponjosa.
3. Tamissar sobre el bol el cacao i la farina, incorporar-hi el llevat, i barrejar-ho tot fins que quedi una mescla homogènia. Si la massa es posa massa dura i no es pot remoure, presionar-la amb les mans.
4. Agafar trossets de la massa i fer boletes, aixafar-les i col·locar-les en una safata del forn, sobre paper de forn.
5. Aplanar les galetes amb una forquilla i fornejar-les durant 10 minuts, fins que estiguin lleugerament daurades.
6. Treure-les del forn i deixar-les refredar.
7. Mentrestant preparar el farcit: posar en un bol la mantega i el sucre glasé i batre-ho fins a obtenir una massa. Dividir aquesta massa en pots petits, i posar-hi unes gotetes de colorant alimentari de diversos colors en cada pot, per a obtenir farciments de coloraines.
8. Omplir les galetes amb el farcit de colors i tapar amb una altre galeta.
I l’últim pas, i el més important: degustar la nostra pròpia creació!!! Els hi ha semblat unes galetes boníssimes . Bon Apetit!
Tienen pinta de "oreo" pero con el relleno de colores....
ResponEliminaMuy bien a esos cocineros!!
Madre mia!! Vaya par de chefs que tienes en casa. Y menuda pintilla que tienen esas galletas de colorines.
ResponEliminaOs abreis puesto morados no? jajajja
Besitos.