divendres, 5 d’abril del 2013

Carbassons farcits de verduretes

DSC_0738

INGREDIENTS

4 carbassons

1 ceba

1 dent d’all

1/2 pebrot vermell

1 ou

25ml de nata líquida

50gr de parmesano ratllat

50gr de pa ratllat

Oli d’oliva

Sal

Pebre

 

1)Primer de tot, tallem en horitzontal els carbassons, i després en dos o tres trossos, depenent de la llargada dels carbassons.

2)Es pica finament la ceba i una dent d’all. Tallem el pebrot vermell a trossets petits. I triturem molt petitet la pulpa dels carbassons.

3)Posem una olla amb aigua a bullir i un pessic de sal. Hi afegim els carbassons i els deixem bullir durant dos minuts. Els treiem de l’aigua i els reservem.

4)En una paella gran, escalfem dues cullerades d’oli. Hi afegim la ceba, l’all i la pulpa del carbassó. Ho sofregim tot a foc suau, sense deixar de remoure, uns minuts. Hi afegim els daus de pebrot vermell, i ho sofregim tot junt una estoneta més. Ho retirem del foc.  Hi afegim l’ou batut, la nata líquida, el formatge i el pa ratllat, ho salpebrem i ho barrejem bé.

5)Posem els carbassons en una safata pel forn pintada amb una mica d’oli, i anem omplint els carbassons amb el farciment que hem preparat. Ho posem al forn, previament escalfat, a uns 150 graus, durant uns 20 minuts. Li posem una mica de formatge parmesano ratllat per sobre, i ho servim.

DSC_0735

DSC_0737

4 comentaris:

  1. Tiene muy buena pinta, ya lo vi el domingo a ver si pruebo s hacerlo que todo lo que lleva me encanta!

    ResponElimina
  2. Hola Sílvia!
    No tenia ni idea que la Sara fos la teva germana ni tampoc que hagués rebut 9 premis!!!! ufffffff! :) La veritat és que sempre flipo amb la gent que té paciència per dedicar-se al foundant: jo no puc! Però ho tinc pendent!! Un dia m'ho agafaré com un repte i ho faré!! :)
    Ara que de segur ho porteu a la sang perquè aquests carbassons farcits de verduretes fan una pinta!!!!!!
    Una abraçada i fins aviat perquè tornaré!
    :)
    Dolors

    ResponElimina
  3. Ainns quina pinta!!! S'em cau la baba només de veure'ls P:

    ResponElimina
  4. Felicitats!!! T'has endut el premi.

    ResponElimina